УКР РУС

"Батьки телефонують дітям, прощаються, люди третій день у підвалах": Ордець благає врятувати населення Волновахи

1 березня 2022 Читать на русском

Захисник московського Динамо у відчаї через критичну ситуацію в його рідній Волновасі, що у Донецькій області.

"Поки всюди затишшя, у Волновасі справжнє пекло. Це гуманітарна катастрофа, люди помирають без їжі та води. Батьки телефонують дітям, прощаються.

Те, що відбувається в моєму рідному місті – нелюдяно, мирне населення поливають "Градом". Дайте "зелений коридор" людям. Потрібна термінова допомога. Хто-небудь, допоможіть людям.

Гравець ФК Гостомель і його мама загинули від вибуху російської бомби

Терміново! У Волновасі влаштували котел. Міста не залишилося, все горить. Рідні вже добу не виходять на зв'язок. На вулицях лежать трупи. Потрібно просити у держави дати хоча б кілька годин, щоб зробити "зелений коридор", щоб евакуювати людей.

Люди третій день сидять у підвалах, серед них – сім'ї з немовлятами, без світла та води. Мирні жителі просять "зелений коридор", щоб покинути місто", – написав Ордець в Instagram.

Зауважимо, кілька місяців тому українець підписав новий контракт з московським клубом. За інформацією російських ЗМІ, після початку війни в Україні Ордець виїхав із Росії, але угоду з Динамо не розірвав.

Росія напала на Україну: тотальний бан окупанта від ФІФА і УЄФА, Вернидуб йде на війну, зірки дали мільйони армії (LIVE)