УКР РУС

БАТЕ – Динамо Брест – 1:0 – відео гола та огляд фіналу Кубка Білорусі

25 травня 2020 Читать на русском

Борисовський БАТЕ переміг брестське Динамо та здобув Кубок Білорусі. Дивіться відео забитого м'яча та найкращих моментів матчу БАТЕ – Динамо Брест.

Кубок Білорусі 2019/20. Фінал

БАТЕ – Динамо Брест – 1:0

Гол: Волков, 120+1

"Хай потішаться хлопці": Мілевський привітав БАТЕ з перемогою у Кубку Білорусі

Вже на першій хвилині Мілевський намагався ефектно пробити у падінні, але не влучив по м'ячу. На 6-й хвилині хороший момент втратив Нойок, який невдало виконав штрафний метрів з 23-х – м'яч полетів значно вище рамки.

На 19-й хвилині вже БАТЕ міг забивати, проте небезпечний простріл з флангу зумів перервати захисник Динамо. Згодом черговий кутовий БАТЕ призвів до супермоменту – після рикошету м'яч опинився у футболіста БАТЕ в межах воротарського, але Биков у відчайдушному підкаті зумів відвести загрозу!

В дебюті другого тайму команди обмінялися неточними ударами, а перспективну контратаку Динамо Брест зіпсував Биков, який віддав невдалий пас на Савіцького. На 66-й хвилині Міліч лише дивом не переправив м'яч у ворота Динамо з гострого кута – круглий пролетів повз дальню стійку. Ще один момент завершився ефектним сейвом Ігнатовіча після удару Баги в ближню дев'ятку.

Під завісу основного часу Мілевський впав у штрафному БАТЕ – пенальті просив чи не весь Брест, але арбітр був невблаганним. Екстра-тайм, здавалося, веде до серії пенальті. Але на 120+1-й хвилині після чергового стандарту та хаосу у штрафному брестців Волков таки переправив м'яч у ворота.

БАТЕ – Динамо Брест: фінал Кубка Білорусі з голом на 121 хвилині, травма Мілевського та (не)останній шанс "Легенди №10"