УКР РУС

Барселоні пропонують підписати гравця збірної Іспанії з АПЛ – альтернатива Дембеле й Мораті

27 січня 2022 Читать на русском

Вінгер Вулверхемптона й збірної Іспанії Адама Траоре займається пошуками нового місця роботи. Один із варіантів – гранд на батьківщині.

Агент гравця Жорже Мендеш запропонував Барселоні підписати 26-річного іспанця на заміну Усману Дембеле, з яким Барселона не може узгодити новий контракт, інформує Sport.es.

Перехід Морати в Барселону знову ускладнюється – Ювентус і Атлетіко вставляють палки в колеса

Мендеш поставив наступні умови: оренда з обов'язковим правом викупу за 22 мільйони євро і подальша угода на 4 роки. Траоре дав згоду на перехід ще в грудні, коли відбулась перша зустріч з представниками "блаугранас".

Втім, на остаточне рішення Адамі доведеться почекати. Барселона позитивно оцінює такий трансфер, але наразі пріоритетом для Хаві Ернандеса залишається підписання Альваро Морати з Ювентуса. Якщо каталонці позбудуться Дембеле до 31 січня (кінця трансферного вікна), але їм не вдасться здійснити трансфер іспанця, вони візьмуться за перехід Траоре. В іншому випадку "блаугранас" можуть повернутися до ідеї підписання влітку.

Нагадаємо, Адама є вихованцем каталонського клубу. За Вулверхемптон цього сезону вінгер провів 23 матчі, у яких забив лише один м'яч.

Дебютував у Барселоні при Гвардіолі, а зараз продає дитячий одяг: історія "ізраїльського Мессі" з українським слідом