УКР РУС

"Барселоні не вдалось стримати диявольські контратаки": Хаві відшукав не одну причину нічиєї з Айнтрахтом

8 квітня 2022 Читать на русском

Головний тренер "блаугранас" Хаві Ернандес прокоментував мирову з Айнтрахтом (1:1) у першому чвертьфіналі Ліги конференцій.

"Дуже складний та фізично підготовлений суперник. Ми не знали, як перешкоджати його контратакам, були не такі рухливі, як зазвичай, а поле було не в найкращому стані. Айнтрахт побудував хорошу оборонну мережу.

Шедевральний голасо у відеоогляді матчу Айнтрахт – Барселона – 1:1

Ми створили менше моментів, ніж зазвичай, але задоволені результатом. Найчастіше той, хто володіє ініціативою, створює більше моментів, але сьогодні було інакше. Нам не вдалось стримати їхні диявольські контратаки. Але це єврокубковий матч.

Нам потрібна така ж гучна підтримка, як це було на їхньому стадіоні. Атмосфера була екстраординарною. Але це не вплинуло на нас. Ми не через це не грали так добре, як в останніх кількох іграх. Тут м'яч не рухався по газону. На Камп Ноу все буде інакше, поле буде кращим", – цитує Хаві Marca.

Нагадаємо, матч-відповідь Ліги Європи між іспанською та німецькою командами відбудеться наступного четверга (14 квітня). У півфіналі переможець дуелі гратиме з тріумфатором пари Вест Хем – Ліон.

Барселона розписала неочікувану нічию з Айнтрахтом у першому чвертьфіналі Ліги Європи