УКР РУС

Барселона знову контактувала з титулованим аргентинським тренером – пошуки заміни Куману тривають

30 вересня 2021 Читать на русском

Керівництво "синьо-гранатових" продовжує шукати наступника Рональда Кумана на тренерській лаві побитого гранда. Кандидатом на посаду наставника Барси став Марсело Гальярдо.

Період Рональда Кумана в Барселоні, схоже, завершується. Невдалий старт сезону та дві поразки в ЛЧ з сумарним рахунком 0:6 спонукав Жоана Лапорту розпочати пошук нового тренера.

Лапорта зібрав екстрену зустріч керівництва Барселони – Куман на межі відставки, названий новий сенсаційний фаворит

У поле зору каталонців знову потрапив Марсело Гальярдо, який очолює Рівер Плейт. Аргентинський фахівець був дуже близький до призначення наставником Барселони на початку 2020-го, але тоді "синьо-гранатові" після звільнення Ернесто Вальверде зупинили свій вибір на Кіке Сетьєні, повідомляє Mundo Deportivo з посиланням на RAC1.

Цікаво, що Барса вже контактувала з Гальярдо – 10 днів тому тренер заявив, що наразі не може очолити іспанський клуб. Проте зараз ситуація може змінитися.

45-річний Марсело Гальярдо очолює Рівер Плейт з 2014-го. Наприкінці 2021-го його контракт з клубом завершується. Найвищим досягненням тренера є перемога в Кубку Лібертадорес 2014/15 і 2017/18. Також має у своєму активі три чемпіонські титули Аргентини, перемогу в Копа Судамерікана і чемпіонство Уругваю з Насьоналем.

Бенфіка розгромила Барселону: хороший матч Яремчука, деградація каталонців до рівня середняка й небезпека для Динамо