УКР РУС

"Барселона зараз не та": Федецький пророкує Динамо очки у матчі з каталонцями

20 жовтня 2021 Читать на русском

Екс-захисник збірної України Артем Федецький впевнений, що команді Мірчі Луческу під силу привезе зі столиці Каталонії бодай нічию. 

"Чи можуть кияни розраховувати на щось у матчі з Барселоною? Чому ні? Думаю, не варто брати до уваги розгром від Баварії з рахунком 5:0. Барселона зараз не та команда, яка була раніше. Зараз у каталонців немає тих лідерів, немає тієї атаки. І центр поля у "блаугранас" не той.

Заховайло: Гравці Динамо у матчі з Барселоною повинні довести, що вони зліплені не з лайна

Так, назва у команди як і раніше гучна – Барселона! Але за певного збігу обставин на користь Динамо киянам можна розраховувати на позитивний результат у цьому поєдинку. Нічия у цьому матчі буде розцінюватися як хороший результат. Барселона перемогла вперше за три матчі – каталонцям потрібно реабілітуватися перед фанатами. Це тисне на них, і "блаугранас" просто не буде.

Мені здається, у Барселоні такого результату, який був зафіксований у Мюнхені, не буде. Може хтось скаже, що я нереально дивлюся на речі, але, в принципі, надія щодо киян в матчі з каталонцями є. Думаю, динамівці можуть привезти з Барселони очко, як мінімум", – сказав Федецький у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, поєдинок між Барселоною та Динамо стартує сьогодні, 20 жовтня. Початок зустрічі о 19:45.

Барселона – Динамо: анонс матчу Ліги чемпіонів