УКР РУС

Барселона влаштовує кастинг на заміну Хаві – легенда вже пропонує себе, нереальний Клопп, тренер Циганкова і Довбика

28 січня 10:43 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Барселона має 4 місяці на пошуки нового головного тренера після несподіваного рішення Хаві Ернандеса.

Каталонці закінчать сезон з нинішнім тренером, а влітку шукатимуть спадкоємця. Видання AS зібрало низку кандидадатів, прізвища яких фігурують в пресі.

– Легендарний Рафа Маркес вже публічно заявив, що не проти взяти на себе таку відповідальність. Мексиканець чудово знає культуру клубу і буде безкоштовним, але його тренерський досвід обмежується скромними півтора сезону на чолі молодіжки Барси.

Менталітет переможця: Тьягу Мотта створив сенсацію і веде Болонью в Лігу чемпіонів

Тьягу Мотта також не чужа клубу людина. Екс-гравець Барселони побудував чудову Болонью, проте робота на Камп Ноу – зовсім інший калібр.

Сержіу Консейсау налаштований покинути Порту в кінці сезону і робити новий крок у кар'єрі. Барселона має чудові стосунки з його агентом Жорже Мендешем, що може посприяти переговорам.

Мічел – схожий профіль на Мотту. Зробив стильну, потужну команду зі скромної Жирони, але ще ніколи не працював на топ-рівні.

Юрген Клопп був би тренером мрії, але цей варіант майже нереальний. Німець відразу попередив, що після відходу з Ліверпуля хоче відпочити і пропустить наступний сезон.

Сумний день для Ліверпуля, або Порожнеча, яку неможливо заповнити: що залишить Юрген Клопп після сенсаційного відходу