УКР РУС

"Барселона веде певну "роботу" з арбітром": Костюк – про розгромну перемогу і вихід Динамо U-19 до плей-офф

2 листопада 2021 Читать на русском

Головний тренер Динамо U-19 Ігор Костюк радий, що його підопічні не повелись на провокації і розібрались з Барселоною (4:1) в матчі 4-го туру Юнацької ліги УЄФА.

"Так, ми проаналізували гру в Барселоні та чітко розуміли, як каталонці грають, за рахунок чого створювали моменти. Вони використовують одну схему, не змінюючи її. Трохи не розібралися при швидких переходах – як ви бачили, моменти виникали і біля наших воріт, але й ми створили достатню кількість гольових епізодів навіть у рівних складах.

Розкішний гол Діалло і вихід киян до плей-офф у відеоогляді матчу Динамо U-19 – Барселона U-19 – 4:1

Що стосується динаміки гри, то у нас було сьогодні більше моментів, ніж у суперників. Ми добре підготувалися, розібравши Барселону. Хлопці молодці, дякую їм за те, що почули мої слова перед грою про мотивацію. У них має бути не лише зовнішня мотивація, а й внутрішня, яка сьогодні була помітна на полі, і це дало результат. Як і в матчі з Бенфікою, ми наситили середину поля та швидко переходили з оборони в атаку. Враховуючи вологе поле, скористалися помилками суперника та швидко виходили в атаку, внаслідок чого забили швидкий м'яч.

Неспортивна боротьба на полі з боку суперників? У футболі будь-які засоби хороші. Барселона – емоційна команда, яка веде певну "роботу" з арбітром. Але хлопці сьогодні молодці, встояли перед провокаціями суперника та довели матч до перемоги. Усі раді, привітали з перемогою. Однією ногою ми вже в 1/16 фіналу, тепер битимемося за перше місце у групі", – цитує Костюка офіційний сайт Динамо.

Динамо U-19 розгромило Барселону в ключовому матчі Юнацької ліги УЄФА, оформивши достроковий вихід з групи