УКР РУС

Барселона у матчі із нереалізованим пенальті сенсаційно поступилась Райо Вальєкано

27 жовтня 2021 Читать на русском

В рамках 11-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 11-й тур

Мальорка – Севілья – 1:1

Голи: Санчес, 23 – Ламела, 73

Вилучення: Коста, 90+2 (Мальорка)

Райо Вальєкано – Барселона – 1:0

Гол: Фалькао, 30

Нереалізований пенальті: Депай, 72 (Барселона)

Бетіс – Валенсія – 4:1

Голи: Іглесіас, 14 (пен), 30, Песселья, 61, Хуанмі, 68 – Пауліста, 39

Севілья на виїзді зустрічалась з Мальоркою. У середині першого тайму господарям вдалось вирватись уперед – відзначився Санчес. Гості одразу кинулись в атаку, і до перерви зуміли створити кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не змогли.

Барселона та зірки Прімери підтримали австралійського футболіста-гея, який зробив камінг-аут

У другому таймі гравці Севільї продовжили свої спроби, і на 73-й таки зрівняли рахунок завдяки голу Ламели. Далі гра продовжилась на рівних, але на 90+2 "острів'яни" залишились у меншості – пряму червону отримав Коста. Гості одразу пішли в атаку, і на 90+5 їх вивів уперед Окампос, але після перегляду VAR рефері помітив гру рукою, і гол було скасовано. Зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 1:1.

Райо Вальєкано у рідних стінах приймав Барселону. На 30-й хвилині господарі вийшли уперед – Фалькао в дотик замкнув навіс у штрафний майданчик – м'яч рикошетом від лівої стійки залетів у ворота.

Після перерви "блаугранас" отримали шанс зрівняти рахунок завдяки одинадцятиметровому, призначеному за фол у штрафному майданчику, але його не зумів реалізувати Депай – суперника врятував голкіпер. До останніх секунд матчу каталонці відчайдушно намагались вирвати хоча б нічию, але захист господарів витримав. Мінімальна поразка Барселони.

Валенсія завітала у гості до Бетіса. Ще до 30-ї хвилини господарі оформили собі комфортну перевагу у рахунку – дублем відзначився Іглесіас. Під завісу тайму "кажани" відквитали один гол завдяки зусиллям Паулісти.

Однак, у другій половині зустрічі "зелено-білі" повернули свою перевагу – на 61-й забив Песселья, а трохи згодом ще один поклав Хуанмі. Це остаточно зламало спротив суперника, і до кінця матчу вони не провели жодної небезпечної атаки. У підсумку – впевнена перемога Бетіса.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ