УКР РУС

"Барселона створена для перемог": Почеттіно відзначив роботу Кумана перед матчем Ліги чемпіонів

14 лютого 2021 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно поділився думками щодо майбутнього суперника у Лізі чемпіонів – Барселони.

"ПСЖ в минулому році мав можливість виграти Лігу чемпіонів і досягнути того, про що мріяв 50 років. У нас з'явився ще один шанс. Щоб справи йшли добре, потрібно діяти крок за кроком. Слід пам'ятати, що буде важко. Спочатку потрібно зустрітися з Барселоною.

Барселона – ПСЖ: призначено арбітрів на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Я стежив за еволюцією Барселони при Кумані. Спочатку спостерігав з дому в Лондоні. Зрозуміло, команда починає нову главу. Як тільки прийшов Рональд, він почав працювати над тим, щоб вичавити максимум з команди.

Тепер, через сім місяців, він втілив свої ідеї в життя, і команда знає, чого хоче тренер. Я бачу згуртований колектив з чіткими ідеями і приголомшливими футболістами. Ця команда вміє боротися і створена для перемог. Їхнє мислення заточене на перемогу, як у всіх великих клубів. У ПСЖ така сама ситуація – ми теж хочемо битися і перемагати.

Звичайно, нам потрібні чіткі схеми і ідеї, як атакувати, і як перешкодити Барселоні йти в атаку. Сподіваємося, гравці зроблять свою роботу", – цитує Почеттіно офіційний сайт УЄФА.

Зазначимо, що ПСЖ зустрінеться з Барселоною в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Перший матч відбудеться вже 16 лютого, початок о 22:00.

ПСЖ без Неймара дотиснув Ніццу – команда Почеттіно провела якісну репетицію перед поєдинком з Барселоною в ЛЧ