УКР РУС

Барселона – Реал: прогноз на Ель Класіко

23 жовтня 2020 Читать на русском

Барселона прийматиме Реал на Камп Ноу. Перше Ель Класіко в сезоні відбудеться в рамках 7-го туру Прімери 24 жовтня. Який прогноз на матч і кому віддають перевагу букмекери, підкаже "Футбол 24".

Матч Барселона – Реал відбудеться у суботу, 24 жовтня, у столиці Каталонії. Початок гри 7-го туру чемпіонату Іспанії – о 17:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. За всю історію команди провели між собою 244 матчі. Мадридці виграли 96 зустрічей, а "синьо-гранатові" – стільки ж (96). Ще 52 рази переможця з'ясувати не вдалося.

Барселона – Реал: Ла Ліга призначила арбітра на поєдинок – очікується суддівський дебют в Ель Класіко

Барселона – Реал: прогноз букмекерів на матч Ла Ліги:

Фахівці британської контори William Hill фаворитом протистояння вважають каталонців. На перемогу команди Рональда Кумана можна поставити з доволі високим коефіцієнтом 2,10. Потенційний успіх мадридців оцінили ще вищим балом – 3,40. Найменш вірогідним результатом вважається нічия – 3,60.

Австрійські букмекери з Bwin запропонували схожі цифри. Щоправда, тут трохи менше вірять у перемогу Барселони. На звитягу "синьо-гранатових" можна поставити з коефіцієнтом 2,05. Імовірна перемога підопічних Зінедіна Зідана оцінена таким самим балом – 3,40. А на нічию можна поставити з хорошим коефіцієнтом 3,50.

"Реал виставили посміховиськом": іспанські ЗМІ – про Шахтар де Жанейро, мадридський "зал хоррору" та ім'я нового тренера