УКР РУС

Барселона – ПСЖ – 1:4 – відео голів та огляд матчу

17 лютого 2021 Читать на русском

Французький Парі Сен-Жермен на виїзді знищив іспанську Барселону в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. До вашої уваги відео забитих м'ячів і найцікавіших моментів поєдинку.

Титуловані команди обмінялися забитими м'ячами в першій половині гри. Відкрили рахунок господарі – де Йонг впав у карному майданчику після легкого дотика суперника, а Ліонель Мессі потужним ударом під перекладину реалізував пенальті. Та щастя "блаугранас" тривало недовго. Блискавична атака парижан на 32-й хвилині завершилася сольним номером Кіліана Мбаппе, який не залишив тер Штегену жодного шансу.

Барселона – ПСЖ: онлайн-трансляція матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Після перерви забивали лише гості. На 65-й хвилині фланговий випад парижан завершилася невдалим виносом від ветерана Піке, і Мбаппе з району 11-метрової позначки холоднокровно відправив м'яч у сітку.

А ще за п'ять хвилин Паредес розкішно подав зі штрафного на Мойзе Кіна, який головою замкнув дальню стійку – 1:3! На 85-й хвилині ПСЖ розігнав зразкову контратаку, на фініші якої Кіліан Мбаппе опинився на куті штрафного майданчика й класним пострілом у дальню дев'ятку оформив хет-трик.

ПСЖ розгромив Барселону на Камп Ноу, знову забивши каталонцям чотири – Мбаппе оформив хет-трик