УКР РУС

Барселона повернеться за Гарсією і Депаєм – зірку Ліона не дозволила підписати Ла Ліга

7 жовтня 2020 Читать на русском

Два трансфери "синьо-гранатових" зірвались в останній момент.

Після невдалої спроби підписати до свого табору захисника Манчестер Сіті Еріка Гарсію та нападника Ліона Мемфіса Депая, каталонці вже готуються оформити ці трансфери у січні.

Барселона роздратована відмовою Дембеле покидати клуб – Куман принижує француза вихованцем

За інформацією видання Fichajes Futbol боси Барселони та Ліона домовились між собою про перехід Депая. Однак, в останній момент керівництво Ла Ліги заборонило каталонцям реєструвати нідерландського нападника, адже в такому випадку був би перевищений ліміт зарплати, встановлений Лігою. До слова, французький клуб готовий був отримати за свого форварда, контрак якого спливає вже у червні 2021-го, 5 млн євро плюс бонуси у розмірі 10 млн.

Окрім того, "блаугранас" перед закриттям літнього трансферного вікна пропонували Манчестер Сіті за свого вихованця 18 млн євро з урахуванням бонусів. "Містяни" вимагали 20 мільйонів. Угода так і не відбулася. У футболіста залишається 1 рік за контрактом і іспанець вже відхилив пропозицію англійців про продовження угоди. Захисник вважає, що прихід в команду Натана Аке і Рубена Диаша істотно скоротить його ігровий час, тому хоче покинути Манчестер. Тож вже у січні Барселона спробує отримати обох футболістів за копійки.

"Демарш" Мессі, бомби Челсі, зміни в Барселоні не на користь Зінченка, Реал дивує – головне про трансфери літа 2020