УКР РУС

"Барселона" перемогла "Атлетік" та пробилася у чвертьфінал Кубка Іспанії

12 січня 2017 Читать на русском

"Барселона" у матчі-відповіді в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії перемогла "Атлетік" на "Камп Ноу" та пробилася у наступний раунд турніру (3:1).

Господарі, як і очікувалося, розпочали значно активніше. Вже у дебюті поєдинку Суарес міг виходити з голкіпером "Атлетіка" на побачення, однак боковий рефері помилково зафіксував офсайд в уругвайця. Через 20 хвилин арбітр помилково зафіксував положення поза грою в Неймара. А після його пасу забив Суарес, чий гол не зарахували. Але через 10 хвилин Неймар все ж асистував на уругвайця, а той у падінні відкрив рахунок. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь господарів.

Вже в дебюті другої половини Неймар проривався по лівому фланзі, увійшов у штрафний майданчик гостей та заробив своїми діями пенальті. Бразилець сам взявся виконувати удар з точки, пробив сильно по центру та подвоїв перевагу своєї команди.

Але через декілька хвилин гості змогли відігратися. Саборіт відгукнувся на навіс свого партнера, класно завис у повітрі та пробив у дальні кут! Сіллессен безсилим поглядом провів м'яч. Господарі одразу активізувалися та осіли на воротах "Атлетіка". Безліч моментів створили нападники "гранатових", однак забити не могли.

На 78 хвилині "Барселона" отримала право на виконання штрафного, який взявся виконувати Мессі. Аргентинець більярдним ударом відправив м'яч у правий кут воріт, який від стійки влетів у сітку "Атлетіка". Шикарне виконання штрафного від аргентинця.

Господарі ще створили безліч нагод для того, щоб довести рахунок до розгромного, але матч закінчився за рахунком 3:1.

Іспанія. Кубок, 1/8 фіналу

"Барселона" – "Атлетік" – 3:1 (перший матч 1:2)

Голи: Суарес, 35, Неймар, 47 (пенальті), Мессі, 78 – Саборіт, 51.

Кубок Іспанії: "Вільяреал" не зміг перемогти "Реал Сосьєдад" та покинув турнір

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу