УКР РУС

Барселона не збирається платити за Неймара жодного цента – трансфер на межі зриву

17 липня 2019 Читать на русском

Барселона може відмовитись від трансферу Неймара через непомірні фінансові апетити ПСЖ.

Каталонський гранд був зацікавлений у поверненні 27-річного бразильця на Камп Ноу, однак принципова позиція катарських власників, а також напружені стосунки між обома клубами роблять цей трансфер майже неможливим, інформує Mundo Deportivo.

Барселона не планує витрачати на придбання Неймара жодного цента, пропонуючи чемпіонам Франції двох власних гравців – Коутінью плюс Умтіті або Ракітіч. Натомість ПСЖ наразі відмовляється розглядати можливість будь-яких обмінів.

Неймар хоче покинути ПСЖ будь-якою ціною – на бразильця, окрім Барселони, претендує Реал та інші топ-клуби

Парижани прагнуть отримати за свою зірку щонайменше 222 млн євро, які були виплачені Барсі влітку 2017 року. Прямо зараз ця сума є непідйомною для "блаугранас", які вже взяли кредит у банку на 35 млн євро, підписуючи Грізманна.

Крім цього, можливий камбек Неймара серйозно ускладнює президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі, який категорично відмовляється спілкуватись з Бартомеу. Права рука еміра Катару вважає, що "блаугранас" поводились недостойно, контактуючи з бразильцем потайки від французького клубу навесні цього року.

Неймар назвав поразку ПСЖ від Барселони найкращим моментом у своїй кар'єрі

Бартомеу не виключає, що на кульмінацію трансферної саги доведеться чекати до останнього дня літа, але вже зараз президент зайняв принципову позицію – за Неймара платити він не буде.

75-річний дідусь, Мессі, Леонардо та цілий Катар: 14 "акторів", від яких залежить трансфер Неймара в Барселону