УКР РУС

Барселона націлилася на трансферний провал Гвардіоли – доведеться піти на значні жертви

20 січня 13:24 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Півзахисник Манчестер Сіті Калвін Філліпс у найближчі дні може стати гравцем Барселони.

У поточному сезоні 28-річний Калвін Філліпс майже не отримує ігрової практики. Англійський півзахисник зіграв тільки 10 поєдинків (319 хвилин у всіх турнірах). Хосеп Гвардіола натякав, що футболісту краще змінити клуб, сам Філліпс теж не проти піти.

Реал розпочав працювати над трансфером Холанда – мадридці залучили Беллінгема до перемовин з лідером Манчестер Сіті

Раніше у його послугах були зацікавлені Ювентус, Ньюкасл і Вест Хем. Тепер у гравця з'явився варіант з переходом у Барселону, повідомляє Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, Деку дуже хоче бачити Філліпса в каталонському клубі. Щоправда, здійснити трансфер буде непросто. Англієць повинен погодитися на значне зменшення зарплатні, а Манчестер Сіті – відпустити хавбека в недорогу (або безкоштовну) оренду. До закриття трансферного вікна (31 січня) шанси на перехід зберігаються.

Сам Калвін Філліпс не проти перейти саме в Барселону, щоб грати у Лізі чемпіонів. Але умовою півзахисника є регулярна ігрова практика, якої він не має в Манчестері. Гравець прагне потрапити у заявку збірної Англії на Євро-2024, тому хоче грати якомога більше. Контракт Філліпса з Ман Сіті розрахований до літа 2028 року. Улітку 2022-го за нього заплатили майже 50 млн євро.

Нагадаємо, Барселона і Манчестер Сіті вийшли в 1/8 фіналу ЛЧ. Каталонці зіграють з Наполі, а команді Гвардіоли дістався Копенгаген.

"Рахунок 14:0 ніколи не буває анекдотичним": Мбаппе переживає переломний момент – інтерв'ю на колесах в Нормандію