УКР РУС

Барселона – Динамо – 1:0 – відео гола і огляд матчу

20 жовтня 2021 Читать на русском

Барселона та Динамо Київ зустрічалися в третьому турі ЛЧ 2021/22 (1:0). Дивіться відео гола і огляд зустрічі на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Барселона – Динамо, стартував о 19:45 за Києвом. Це третій тур Ліги чемпіонів у групі E. Динамо на момент початку гри мало в активі 1 пункт і посідало 3 місце. Барса з нулем очок замикала турнірну таблицю квартету. Цікаво, що обидві команди у стартових двох турах не забили жодного м'яча.

Барселона мінімально обіграла Динамо – команда Луческу зіграла 2 різні тайми у виїзному матчі ЛЧ

Барселона прогнозовано захопила ініціативу, але забила тільки на 36-й хвилині. Жерар Піке після навісу Альби у падінні переправив м'яч у сітку. Георгій Бущан був безсилий. Перший гол каталонців у поточній Лізі чемпіонів.

"Синьо-гранатові" мали ще низку моментів, щоб зміцнити свою перевагу, але рахунок до фінального свистка більше не змінився. Впевнена перемога Барселони за грою, але мінімальна за рахунком. Кияни біля воріт суперника не створили жодного реального шансу, щоб уникнути поразки.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Підопічні Кумана набрали 3 очки та обійшли Динамо у турнірній таблиці. Динамо з одним пунктом опустилося на останню сходинку групи E, не забивши жодного гола в трьох матчах.