УКР РУС

Барселона – Баварія – 2:8 – відео голів і огляд знищення каталонців

15 серпня 2020 Читать на русском

Баварія рознесла Барселону (2:8) та вийшла у півфінал Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу Барселона – Баварія на "Футбол 24".

Барселона – Баварія – 2:8 – відео голів і огляд матчу

Баварія дуже швидко відкрила рахунок. Гнабрі розігнав атаку пасом на лівий фланг Перішічу, а той перевів у центр. Мюллєр обігрався з Лєвандовскі та легко розстріляв ворота каталонців. Барселона відразу відповіла, вирівнявши ситуацію на сьомій хвилині. Альба відгукнувся на передачу з глибини від Лангле та прострілив вздовж воріт. М'яч не долетів до Суареса, але Алаба оформив автогол.

А в середині першого тайму мюнхенці знову вийшли вперед, коли Гнабрі відібрав м'яч перед чужим штрафним майданчиком у Серхі Роберто. Контрпресинг! Далі Серж стягнув на себе Піке та вивів на удар Перішіча. Хорват з гострого кута прошив тер Штегена.

Баварія зґвалтувала Барселону вісьмома голами та вийшла у півфінал Ліги чемпіонів

Ще через кілька хвилин Баварія закріпила перевагу, розрізавши оборону Барси двома передачами через центр. Алькантара на Горецтку, той в дотик далі – і Гнабрі вбиває третій гол у ворота каталонців. До 30-ї хвилини німці вже громили суперника. Знову спрацював контрпресинг на чужій половині. Подача Перішіча зліва залишилася без удару, однак Кімміх відразу прострілив справа, а Мюллєр замкнув.

На старті другого тайму Барселона скоротила відставання зусиллями лідерів. Мессі опустився за м'ячем у центр поля та вирізав діагональ на Альбу, Жорді віддав у центр, а Суарес, прибравши Боатенга, відквитав один гол. Але Баварія оперативно відновила комфортну перевагу. Гол імені Альфонсо Девіса! Канадець на дриблінгу пройшов своїм флангом, зупинився, хитнув Семеду, пройшов вздовж лінії поля до воротарського майданчика та викотив на порожні Кімміху. Йозуа скористався подарунком Фонзі.

Наприкінці зустрічі Мюнхен добивав лежачого. Спершу Лєвандовскі головою замкнув подачу Коутінью (була підозра на офсайд, але VAR зарахував гол). Потім вже сам Коутінью отримав пас-цукерку від Мюллєра та забив команді, з якою в нього досі є чинний контракт. А ще через кілька миттєвостей бразилець оформив дубль з передачі Ернандеса. 2:8! Жирна крапка в матчі та вирок Барселоні.

Футбол – як у Гвардіоли, атмосфера – як у Хайнкеса. Флік зробив Баварію найсильнішою командою Європи