УКР РУС

Барселона – Наполі: Де Лаурентіс здурів перед матчем ЛЧ – відео нападу на оператора

12 березня 11:37 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс видав чергову дивну витівку перед другою грою проти Барселони в рамках 1/8 фіналу ЛЧ.

Півзахисник партенопейців Маттео Політано давав інтерв'ю Sky, яке чомусь розлютило боса. Де Лаурентіс підбіг і силоміць відтягнув гравця від репортерів, волаючи в камеру: "Він не може з вами розмовляти!". Президент Наполі на цьому не заспокоївся і грубо вдарив по камері оператора.

Кривава драма у Ла Лізі – оператор камерою розбив голову арбітрині

Наразі немає жодного логічного пояснення поведінці 74-річного італійця. Раніше він заборонив футболістам Наполі спілкуватися з каналом DAZN, але "санкцій" проти Sky не було.

"Лише Sky Sport вирішує, хто даватиме нам коментарі. Мені бракує слів, щоб описати те, що сталося з нашим журналістом і оператором. Я засуджую це, але без подальших коментарів. Одне можу сказати напевно – ми продовжуємо працювати, як завжди, з професіоналізмом, ретельністю та вашою довірою. І культурою", – написав директор італійського відділення Sky Sport Федеріко Феррі.

Нагадаємо, матч Барселона – Наполі відбудеться сьогодні, початок о 22:00 за Києвом. Перша зустріч завершилася нічиєю 1:1.

Барселона – Наполі: анонс матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів