УКР РУС

Барселона – Динамо: Соль виділив найкращих гравців у складі київського клубу

3 листопада 2020 Читать на русском

Нападник Тенеріфе Фран Соль, права на якого належать Динамо, поділився очікуваннями від майбутнього матчу киян проти Барселони.

"На папері Барселона набагато краща. У Динамо є свої переваги, так що можуть бути варіанти. Особливо в київському матчі. У Динамо є талановиті футболісти – Циганков, Сидорчук (дискваліфікований на матч з Барселоною – прим.), Буяльський. Також є Де Пена і Родрігес, які можуть зіграти. Вони швидкі і якісні.

Барселона – Динамо: передматчева прес-конференція Рональда Кумана

Це буде складний матч з великим тиском. Динамо теж буде намагатися атакувати. Луческу – це тренер-переможець, його команда буде прагнути до воріт суперника. Цілі киян? Спробувати пройти якнайдалі і показати своїх молодих гравців.

На Камп Ноу буде складніше. На домашньому полі Динамо – відмінна команда. Є сектор уболівальників, які люблять співати і кричати. Це схоже на фанів Барселони або Реала. Коли все йде добре – все відмінно, коли не дуже – вони дуже вимогливі", – поділився Соль у коментарі Sport.es.

Нагадаємо, матч Барселона – Динамо відбудеться 4 листопада, початок о 22:00. Втім, поєдинок Ліги чемпіонів опинився під загрозою зриву. У перших двох турах каталонці набрали максимальну кількість очок, а кияни програли Ювентусу та розписали нічию з Ференцварошем.

Динамо зіграє внічию, або отримає від Барси штук 5: чому доля Києва залежить від Мессі, а Супряга нічим не виділяється