УКР РУС

Барселона – Динамо: Шахов у захваті від гри Шабанова проти Мессі

5 листопада 2020 Читать на русском

Відомий журналіст Андрій Шахов прокоментував протистояння Артема Шабанова та Ліонеля Мессі.

"Відзначу Шабанова. Він грав не так яскраво і помітно на позиції лівого захисника. Але, подивіться... Динамо не могло розраховувати одразу на трьох гравців, що діють на лівому фланзі оборони: Миколенка, Караваєва, Костевича.

Барселона – Динамо – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Я думав, що Луческу випустить де Пену, який вже виходив на цій позиції, але тренери вирішили зробити ставку на центрального захисника Шабанова, для якого це теж був дебют в Лізі чемпіонів. Розуміючи проблему Динамо, Куман вперше в цьому сезоні випускає Мессі на правий фланг, де він грав при попередніх наставниках (Куман до цього ставив Лео або в напад, або на позицію "під нападником").

Напевно зроблено це було для того, щоб натиснути на слабке місце в динамівській обороні, але Шабанов, вважаю, впорався, і практично все, що мав зірковий аргентинець, – стандартні положення: штрафні, пенальті. Як на мене, Фаті куди більше клопоту доставив, ніж номер 10", – зазначив Шахов у своїй колонці на fraza.com.

Відзначимо, що Шабанов вперше вийшов у складі Динамо у поточному сезоні, проте не зміг допомогти киянам перемогти Барселону – "блаугранас" втримали перевагу в один м'яч.

Барселона – Динамо: Київ видав геніальний матч ЛЧ – шок Мессі, дебют 18-річного Нещерета на 9 балів і провал лише 2 киян