УКР РУС

Барселона – Динамо: прес-конференція Луческу – про незвичайний сезон ЛЧ та ідеального тренера для каталонців

19 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу поспілкувався з пресою перед матчем 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Барселони.

"Це незвичайний сезон. Майже всі топ-клуби після двох стартових турів Ліги чемпіонів потребують перемог. Не тільки Барселоні необхідні очки, але і ми їх потребуємо.

Барселона – Динамо: Буяльський пригадав суддівські помилки з минулорічного матчу проти каталонців

Те, що відбувається в Барселоні, – це нормально в умовах побудови нової команди. Зберегти команду завжди легше, ніж будувати заново. Тому Барселоні зараз потрібен час. Куман зараз переживає найскладніший тренерський період, який може бути в футболі. Період, коли закінчився цикл, на місце досвідчених майстерних гравців приходить молодь, і потрібно заново будувати команду, терпіти. Наразі я не бачу іншого тренера, який може впоратися краще, ніж Куман.

У каталонців багато молодих перспективних гравців, але для прогресу їм необхідні командні результати. Зрозуміло, що команда будується не тільки з молодих гравців, потрібні і досвідчені виконавці. Думаю, що прихід Агуеро, який має величезний досвід у міжнародних матчах, дасть новий імпульс молодим гравцям і допоможе їм у розвитку.

"Якщо не переможемо Динамо, то практично вилетимо з Ліги чемпіонів": Агуеро впевнений у вдалому матчі для Барселони

Я згоден із Куманом, що Барселоні буде складно розраховувати на щось у цьому сезоні Ліги чемпіонів. Команди в цьому турнірі дуже потужні та сильні. Він дуже ризикує, використовуючи молодих гравців. Це було видно в матчі з Баварією. Залишається побажати уболівальникам каталонців зберігати терпіння щодо Кумана та результатів команди.

Ансу Фаті? Не все залежить від нього. Йому складно, тому що в такому великому клубі великий тиск із боку уболівальників, преси. Він повинен витримати цей пресинг. Але це нелегко", – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Боснійський Степаненко для Луческу: чому Динамо варто претендувати на одноклубника Кравця