УКР РУС

Балотеллі обрав свого фаворита у класичному протистоянні Мессі та Роналду

2 травня 2019 Читать на русском

Гравець Марселя Маріо Балотеллі поділився враженнями від гри форварда Барселони Ліонеля Мессі та нападника Ювентуса Кріштіану Роналду.

"Якщо ми говоримо про статистику, вони рівні. Але як людина, яка грала проти обох, я можу сказати, що Мессі не з цього світу. Ніхто не зможе стати кращим за нього. Я переконаний, якщо запитати будь-якого захисника, проти кого йому за краще зіграти – Мессі або Роналду, він ні краплі не сумніватиметься з відповіддю.

Літри ігристого, вершки Турина, обійми Аллегрі та Роналду, шампанські очі Барцальї – як Ювентус святкував чемпіонство

Мессі та Роналду – це два різні явища. Якби не було Мессі, Роналду був би найкращим у світі. Я дуже поважаю його за те, як він тренується, і мені приємно спостерігати, як він грає, і бачити, як йому вдалося попрацювати над своїм тілом.

Люди кажуть, що я не знаю, про що говорю. Ми говоримо про двох найкращих гравців у світі. Роналду тричі торкнувся м'яча в грі з Атлетіко і забив три м'ячі, в цьому його сила. Вчора Мессі вирішив результат матчу з Ліверпулем. Я залишаю статистику журналістам, це все одно що порівнювати Марадону і Пеле. Пеле забив більше голів, ніж Марадона, але коли Марадона торкався м'яча, він ставав особливим", – цитує Балотеллі Football Italia.

В поточному сезоні Ла Ліги Мессі провів 32 матчі, в яких відзначився 34-ма голами та 15-ма асистами. Роналду зіграв у Серії А 28 поєдинків, на його рахунку 20 голів та 11 асистів.

Брутальний українець та провокаційний Балотеллі: епічна реакція зірок футболу на дубль Мессі у ворота Ліверпуля