УКР РУС

АЗ – Маріуполь – 4:0 – відео голів і огляд матчу

15 серпня 2019 Читать на русском

АЗ приймав Маріуполь у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи 2019/20.

Матч та онлайн-трансляція АЗ – Маріуполь розпочався о 21:30. В першому поєдинку в Одесі команди розійшлися нульовою нічиєю – героїчні сейви Рустама Худжамова дозволили команді Олександра Бабича зберегти шанси на вихід у раунд плей-офф кваліфікації Ліги Європи 2019/20. Для проходу до наступної стадії приазовців влаштовує як перемога, так і результативна нічия, тоді як поразка означатиме завершення єврокубкової кампанії Маріуполя вже на першій стадії.

Кваліфікація Ліга Європи: нетиповий "хет-трик" Дебелка несподівано вивів Ригу до фіналу плей-офф, Спартак пройшов Тун

Нідерландці вийшли вперед на 20-ій хвилині – Келвін Стенгс отримав багато вільного простору у штрафному майданчику Маріуполя і спокійно пробив під дальню стійку – 1:0.

Під завісу першого тайму АЗ подвоїв перевагу – Томас Аувеян чітко пробив з меж штрафного майданчика у лівий від Худжамова кут. У другому таймі рахунок став розгромним – Стін Вюйтенс замкнув подачу партнера з кутового.

Маріуполь розгромно програв АЗ та вилетів з Ліги Європи

Жахливим підсумком візиту до Нідерландів став автогол Яворського, який зрізав м'яч у власні ворота після силового прострілу суперника. Поразка 0:4 – Маріуполь закінчує свій міжнародний шлях у сезоні 2019/20.

1 тайм:

2 тайм: