УКР РУС

Штутгарт вдома мінімально переміг Борусію М

27 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 31-го туру німецької Бундесліги Айнтрахт зіграв внічию з Гертою, РБ Лейпциг здолав Фрайбург, Вердер зазнав нищівної поразки від Фортуни, Ганновер переміг Майнц, а Борусія М програла в Штутгарті..

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 31-й тур

Айнтрахт – Герта – 0:0

Ганновер – Майнц – 1:0

Гол: Вейдант, 66

РБ Лейпциг – Фрайбург – 2:1

Голи: Вернер, 19, Форсберг, 78 (пен) – Гріфо, 66

Фортуна – Вердер – 4:1

Голи: Раман, 2, Караман, 22, Хеннінгс, 56, Зуттнер, 73 – Крузе, 27 (пен)

Штутгарт – Борусія М – 1:0

Гол: Доніс, 56

РБ Лейпциг провів дуже важкий матч проти Фрайбурга, хоча вийшов уперед вже на 19-й хвилині зусиллями Вернера, який замкнув передачу Поульсена ударом у нижній кут воріт. Втім, Фрайбургу вдалося перехопити ініціативу та створити серію дуже класних моментів, що вилилось у гол Гріфо зі штрафного на 66-й. Здавалося, що матч завершиться нічиєю або навіть перемогою гостей, хоча на 77-й хвилині Поульсен влучив у поперечину. За хвилину ж господарі заробили пенальті, який впевнено реалізував Форсберг – 2:1. Даний гол виявився останнім у зустрічі.

РБ Лейпциг виставить на трансфер яскраве тріо

Вердер чотири місяці не програвав у чемпіонаті, лише у минулому турі поступившись Баварії. Здавалося, на виїзді у Дюссельдорфі бременці не матимуть проблем, але Раман закотив м'яч у їх ворота вже на 2-й хвилині зустрічі. На 22-й перевага Фортуни була подвоєна Караманом, однак за п'ять хвилин після цього Крузе відіграв один м'яч з пенальті. До перерви команди більше не забивали, однак у другому таймі Фортуна довела справу до розгрому: на 56-й Хеннінгс вдалос замкнув навіс Карамана, а на 73-й Зуттнер точним ударом в дев'ятку встановив остаточний рахунок – 4:1.

Ганновер відчайдушно бореться за виживання, тому в матчі проти Майнца "96-м" була потрібна лише перемога. Втім, на 28-й хвилині Робін Квайсон вивів гостей уперед – врятував арбітр, який після перегляду відеоповтору скасував взяття воріт через офсайд. У другому таймі Ганновер заграв цікавіше, забивши на 66-й хвилині зусиллями Вейданта, який виграв єдиноборство та пробив точно у лівий нижній кут. Як виявилось, даний гол виявився переможним.

Лише у матчі між Айнтрахтом та Гертою не було забито голів, хоча для франкфуртців поєдинок мав важливе значення з точки зору боротьби за Лігу чемпіонів. "Орли" тиснули до останніх хвилин і догравали у більшості після вилучення Клюнтера, однак берлінці встояли – 0:0.

У Штутгарті на "Мерседес-Бенц Арені" сталася ще одна сенсація. Ґладбаська Борусія, яка веде відчайдушну боротьбу за ЛЧ, була забов'язана тут перемагати, тому вже на 6-й хвилині ледь не відкрила рахунок – вихід віч-на-віч запоров Плеа. Гостям вдалося створити ще кілька непоганих моментів (зокрема, класний удар Хофмана на 37-й витягнув Цілер), однак суттєвої переваги над підопічними Маркуса Вайнцирля не було. Ті постійно огризалися, а на 54-й вперше серйозно налякали суперника – Доніс з відскоку влучив у стійку. Борусія натяків не зрозуміла й пропустила від Анастасіоса вже за дві хвилини, а відігратися так і не змогла – хоча тиснула до останніх секунд. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Штутгарта.

Борусія Д в меншості зганьбилась проти Шальке в дербі – чемпіонство віддаляється