УКР РУС

Борусія Д програла Хоффенхайму, Айнтрахт у доданий час уникнув ганьби з Вольфсбургом, Фрайбург згорів Аугсбургуbomb

25 лютого 22:25 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 23-й тур чемпіонату Німеччини завершували три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 23-й тур

Айнтрахт – Вольфсбург – 2:2

Голи: Макс, 14, Мармуш, 90+2 – Лакруа, 2, Беренс, 36

Борусія Д – Хоффенхайм – 2:3

Голи: Мален, 21, Шлоттербек, 25 – Бебу, 2, Байєр, 61, 65

Аугсбург – Фрайбург – 2:1

Голи: Удохай, 72, Енгельс, 82 – Гріфо, 19 (пен)

Штутгарт несподівано оступився з Кельном, Борусія М відімстила Бохуму за Баварію, Дармштадт пригальмував Вердер

У першому матчі дня Айнтрахт на своєму полі відскочив з Вольфсбургом. Гості ошелешили франкфуртців вже на 2-й хвилині, але ті знайшли у собі сили відігратись. Проте в середині тайму "вовки" знову вийшли вперед – Беренс вдало замкнув подачу у воротарський – і тримали переможний рахунок до 92-ї хвилини. Мармуш вкрав у гостей сенсаційну перемогу, врятувавши Айнтрахт від фіаско.

Це матч став вже четвертим поспіль для підопічних Діно Топмьоллер, у якому вони не можуть перемогти. Як наслідок, шоста сходинка турнірної таблиці – господарі не скористались вчорашньою перемогою Баварії, аби ближче наблизитись до РБ Лейпциг.

Дортмундська Борусія на своєму полі сенсаційно програла Хоффенхайму. Бебу вивів гостей вперед вже на перших секундах, однак в середині тайму "джмелі" заспокоїли гру, забивши протягом 4 хвилин двічі. Все перевернулось з ніг на голову по перерві – Байєр оформив дубль, вирвавши з рук команди Едіна Терзіча три очки. Борусія залишилась четвертою і продовжує випереджати РБ Лейпициг лише на один пункт.

Аугсбург у рідних стінах приймав Фрайбург. Обидві команди мали за плечима 4-матчеву безвиграшну серію в Бундеслізі, однак у господарів ситуація ускладнювалася боротьбою за виживання – вони трималися прямо над трійкою аутсайдерів. Гості, своєю чергою, могли застрибнути у топ-7.

Нічия у такому матчі нікого не влаштовувала. Фрайбург відкрив рахунок з пенальті на 19-й хвилині й тримав переможний рахунок до середини другого тайму, однак Аугсбург був набагато активнішим. Колектив завдав у 4 рази більше ударів (21 vs 5) – зрештою, за це прийшла винагорода у вигляді гола Удохая на 72-й хвилині та Енгельса на 81-й.

Гості так і не відігралися, залишившись на дев'ятій позиції у турнірній таблиці. Аугсбург же завдяки своїй перемозі відірвався від зони перехідних матчів аж на 9 очок, піднявшись з 15-ї на 11-ту позицію в Бундеслізі.

Байєр вирвав перемогу над Майнцом – курйозний та розкішний голи, новий рекорд Бундесліги і 11 очок відриву від Баварії