УКР РУС

Баварія поступилась аутсайдеру Бундесліги, зазнавши 3-ї поразки поспіль – Упамекано привіз пенальті, Кейн не став героємlight

18 лютого 20:49 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 22-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 22-й тур

Фрайбург – Айнтрахт – 3:3

Голи: Доан, 30, Гріфо, 45+5 (п.), Грегоріч, 90 – Мармуш, 27, Кнауфф, 36, 72

Бохум – Баварія – 3:2

Голи: Асано, 38, Шлоттербек, 44, Штогер, 78 (п.) – Мусіала, 14, Кейн, 87

Вилучення: Упамекано, 78 (Баварія, друга жовта картка)

"Та ви заїб...": у Вацка під час матчу Бундесліги ледь не здали нерви – курйозне відео дня

У першому матчі дня зустрічались претенденти на єврокубки – Фрайбург і Айнтрахт. Перший небезпечний момент виник лише в середині тайму і одразу ж втілився у гол – гості вийшли вперед. Не минуло і 3-х хвилин, як господарі зрівняли і командам довелось розпочинати все ж чистого листа. Цікаво, що відзначались єгиптянин і японець.

"Орли" не зупинились і вже зовсім скоро знову вийшли вперед – Мармуш записав до свого доробку гол+пас. Вже у доданий час Фрайбург відігрався вдруге – Гріфо з пенальті за брутальний підкат Хасебе відновив статус-кво.

По перерві вболівальники знову сказали своє слово, виступаючи проти заходження іноземного капіталу в Бундеслігу, і матч було перервано (традиційно поле закидали тенісними м'ячами). Після відновлення гри команди продовжили у вже традиційному ключі – Кнауфф оформив дубль, а Грегоріч на 90-й хвилині вкотре зрівняв. На останніх секундах обидва колективи могли виривати перемогу, але обмежились бойовою нічиєю – Айнтрахт не знає смаку перемог вже у трьох матчах поспіль і віддалився від Ліги Європи на 7 очок.

Справжню сенсацію влаштував Бохум, на своєму полі здолавши Баварію. Мюнхенці вийшли вперед вже на початку зустрічі і, здавалось, візьмуть чергові очки у поєдинку з одним з аутсайдерів. Однак, іншої думки були рурці: наприкінці тайму Асано і Шлоттербек перевернули все з ніг на голову.

В середині другого тайму Упамекано завдав подвійного удару своїй команді, заробивши другу жовту картку і привізши у свої ворота пенальті. Штогер з позначки не залишив шансів Нойєру. Кейн наприкінці гри вдало зіграв на добиванні і повернув "Ротен" у гру. Майже одразу він міг рятувати команду від ганьби і оформити дубль, але... Вже у доданий час Нойєр у божевільному стрибку взяв неймовірний удар суперника.

Третя поразка мюнхенців за останній тиждень (0:3 від Байєра в Бундеслізі та 0:1 від Лаціо у Лізі чемпіонів) відкинула команду від леверкузенців вже на 8 пунктів.

Байєр повторив рекорд Баварії, Борусія Д не втримала перемогу над Вольфсбургом і підпустила РБ Лейпциг