УКР РУС

Автограф Холанда піде на благочинність – благородні мотиви судді

8 квітня 2021 Читать на русском

Румунський лайнсмен Октавіан Шовре здивував тим, що попросив автограф у нападника Борусії Д Ерлінга Холанда, проте зробив це не задля себе.

Суддя взяв автограф у Холанда, аби пожертвувати його медичному центру в Румунії, де проходять терапію діти і дорослі з важкими формами аутизму, повідомляє журналіст Емануель Рошу в своєму твіттері.

Манчестер Сіті – Борусія Д: захоплений арбітр взяв автограф у Холанда – Гвардіола відреагував стійко

Центр фінансується тільки за рахунок пожертвувань і коштів, виручених з аукціонів, а Шовре з 2015 року жертвує для них пам'ятні речі, які він отримав після матчів: футболки, фотографії та автографи. Цікаво, що румун хотів взяти автограф і в наставника Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли, проте не зміг цього зробити.

Дивитися Лігу Чемпіонів на голодний шлунок – невдале рішення. Тож готуйся до перегляду матчів заздалегідь: замовляй крутий бокс для футбольного вболівальника від Pepsi та Lay's, щоб насолоджуватися не лише перебігом ігор, а ще й улюбленими смаками!

До слова, Борусія Холанда мінімально поступилась Манчестер Сіті (1:2). Матч-відповідь відбудеться 14 квітня, початок о 22:00.

Ман Сіті – Борусія Д: Гвардіола ризикує крахом в ЛЧ і називає винуватців, Холанд вбиває, великий шанс Зінченка