УКР РУС

Вальядолід розписав бойову нічию з Ейбаром, Атлетіко у важкому матчі здолав Гранаду, Севілья мінімально переграла Уеску

13 лютого 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 23-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 23-й тур

Гранада – Атлетіко – 1:2

Голи: Еррера, 67 – Льоренте, 64, Корреа, 75

Севілья – Уеска – 1:0

Гол: Ель-Хаддаді, 57

Ейбар – Вальядолід – 1:1

Голи: Кіке, 23 – Меса, 7 (пен)

Суботню ігрову програму в іспанській Прімері відкривав поєдинок Гранада – Атлетіко. Перша половина зустрічі була безгольовою. Команди обмінялись кількома ударами, однак обійшлось без особливої гостроти. Суперники пішли на перерву із нульовим рахунком.

Атлетіко втратив Хіменеса перед Лігою чемпіонів – Сімеоне може зіткнутись з кадровою катастрофою

У другій половині зустрічі "матрацники" вирвались уперед – відзначився Льоренте. Гранадці не забарились і за декілька хвилин відповіли голом Еррери. На 75-й хвилині Корреа в дотик замкнув передачу Льоренте у штрафний майданчик – 1:2. До останніх хвилин матчу господарі відчайдушно намагались повернути рівновагу, однак більше забити не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу мадридців – 1:2.

Севілья у рідних стінах приймала Уеску. Гольова засуха у матчі тривала аж до 57-ї хвилини, коли Торрес ювелірно навісив у штрафний майданчик, а Ель-Хаддаді головою замкнув. Після цього господарі мали ще кілька шансів збільшити перевагу, але реалізувати їх не змогли. Гравці Уески за увесь матч завдали лише два удари у площину воріт, з якими без особливих проблем впорався голкіпер. Севілья святкує мінімальну перемогу.

Вальядолід на виїзді зустрічався з Ейбаром. Вже на 7-й хвилині матчу гості заробили одинадцятиметровий за фол у штрафному майданчику. Його без особливих проблем реалізував Меса – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. На 23-й хвилині "зброярі" перехопили м'яч у центрі поля і вийшли у стрімку контратаку. Хіль з краю лівого флангу навісив у карний, а Кіке головою замкнув – 1:1.

Після перерви темп гри сповільнився. Обидві команди грали від оборони, та не ризикували втратити крихку рівновагу. Зрештою, матч так і закінчився із нічийним рахунком.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ