УКР РУС

Атлетіко завдяки дублю Суареса здобув вольову перемогу над Хетафе та встановив новий рекорд Ла Ліги

22 вересня 2021 Читать на русском

В рамках 6-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 6-й тур

Хетафе – Атлетіко – 1:2

Голи: Мітровіч, 45 – Суарес, 78, 90

Вилучення: Аленья, 74 (Хетафе)

Атлетік – Райо Вальєкано – 1:2

Голи: Сісс, 33 (автогол) – Гарсія, 5, Фалькао, 90+6

Леванте – Сельта – 0:2

Голи: Аспас, 65, Мендес, 85

Нереалізований пенальті: Рохер, 70 (Леванте)

Хетафе у рідних стінах приймав Атлетіко. Загалом, у першому таймі безліч шансів, щоб відкрити рахунок, були в обох команд, але реалізувати свій вдалось лише гостям. На 45-й хвилині Максімовіч навісив у штрафний майданчик, де Мітровіч головою замкнув – м'яч рикошетом від лівої стійки влетів у сітку.

Феліш отримав покарання за своє безглузде вилучення

На 69-й хвилині "матрацники" могли відновити рівновагу – Суарес головою відгукнувся на подачу у карний майданчик, але м'яч після його удару влучив у поперечину. Трохи згодом, на 74-й, господарі залишились у меншості – пряму червону за грубий фол отримав Аленья. Мадридці одразу кинулись в атаку, щоб реалізувати чисельну перевагу, і вже на 78-й рахунок зрівняв Суарес. Вони продовжили тиск на ворота суперника, і наприкінці поєдинку таки зуміли вирвати перемогу – дубль до свого активу записав Суарес.

Зазначимо, що у цьому матчі Атлетіко встановив новий легіонерський рекорд Ла Ліги – мадридці стартували з інтернаціональним складом, який містив у собі гравців з 10-х різних країн.

Райо Вальєкано на виїзді зустрічався з Атлетіком. Гостям вдалось забити швидкий гол – вже на 5-й хвилині відзначився Гарсія. На 33-й баски зрівняли рахунок – після подачі зі штрафного удару Сісс головою спрямував м'яч у власні ворота. Команди пішли на перерву за нічийного рахунку.

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилась – суперники виглядали рівними, і важко було віддати перевагу комусь з них. Вже на останніх хвилинах компенсованого часу гості зуміли вирватись уперед зусиллями Фалькао та Бебе. Зрештою, фінальний свисток зафіксував несподівану перемогу Райо Вальєкано – 2:1.

Сельта завітала у гості до Леванте. Обидві команди ще не здобули жодної перемоги у цьому сезоні, тому матч обіцяв бути напруженим. Попри це, перший тайм багатим на події не був. Суперники не завдали жодного удару у площину воріт, і пішли на перерву за нульового рахунку на табло.

Гольова засуха у матчі перервалась аж на 65-й хвилині, коли рахунок відкрив Аспас. Невдовзі після цього господарі отримали шанс зрівняти завдяки пенальті, однак його не зумів реалізувати Рохер. На 85-й перевагу гостей закріпив Мендес – 0:2. У підсумку – впевнена перемога Сельти.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ