УКР РУС

Баварія здійснила переполох в Австрії, Манчестер Сіті розгромив Олімпіакос, Локомотив вистояв проти Атлетіко

3 листопада 2020 Читать на русском

Настав екватор групового етапу Ліги чемпіонів. Звіт поєдинків вівторка читайте на Футбол 24.

Ліга чемпіонів, груповий етап, 3-й тур

Локомотив – Атлетіко – 1:1

Голи: Міранчук, 25 (пен.) – Хіменес, 18

Зальцбург – Баварія – 2:6

Голи: Беріша, 4, Окугава, 66 – Лєвандовскі, 21 (пен.), 88, Крістенсен, 44 (аг.), Боатенг, 79, Сане, 83, Ернандес, 90+2

Манчестер Сіті – Олімпіакос – 3:0

Гол: Торрес, 12, Жезус, 81, Канселу, 90

Мітьюлланд – Аякс – 1:2

Голи: Дрейєр, 18 – Антоні, 1, Тадіч, 13

Порту – Марсель – 3:0

Голи: Марега, 4, Олівейра, 28 (пен.), Діас, 69

Аталанта у стилі Шахтаря зганьбилася проти Ліверпуля: Маліновський вийшов рятувати, але було запізно

Атлетіко на правах фаворита зустрічі проти Локомотива відкрив рахунок завдяки вдалій грі головою Хосе Хіменеса, проте радість гостей тривала недовго. Ще до свистка на перерву арбітр призначив пенальті у ворота іспанців за гру рукою Ектора Еррера. До позначки підійшов головний бомбардир московського клубу Антон Міранчук і не схибив. У другому таймі "матрацники" ще більше акумулювали свої сили, але атаки на ворота росіян не змінювали рахунок на табло. Фінальний свисток зафіксував нічийний результат, який залишив Атлетіко на другій сходинці з 4-ма очками, Локомотив розташувався на третьому місці – два залікових бали.

Зальцбург шокував чинного чемпіона турніру вже на 4-й хвилині, але Баварія швидко оговталась та вирівняла становище, а до свистка на перерву підопічні Фліка вже вели у рахунку заявдяки реалізованому пенальті від Лєвандовскі. У другому таймі мюнхенці продемонстрували свій клас у вигляді чотирьох голів, на які австрійці відповіли лише одним. Перемога зробила Баварію впевненим лідером групи А з 9-ма очками, Зальцбург залишився на останній сходинці.

Сіті прогнозовано домінував у домашній зустрічі з Олміпіакосом. На 12-й хвилині чудову комбінацію влучно замкнув Ферран Торрес, а вже після перерви впевненішою перемогу господарів зробив Габріел Жезус та Жоау Канселу. Манчестер Сіті залишився на першому місці групи С, греки – треті. Варто відзначити, Олександр Зінченко провів весь поєдинок у складі господарів.

Аяксу вистачило 43 секунди, щоб забити Мітьюлланду, а через 12 хвилин Тадіч подвоїв перевагу амстердамців. Господарі відповіли своїм першим голом у нинішньому розіграші ЛЧ, але на у підсумку це не вплинуло на розподіл очок. Аякс обійшов Аталанату і зайняв друге місце групи D, Мітьюлланд поки не здобував залікових балів.

Порту не зустрів достойного опору у зустрічі з Марселем. Господарі відвантажили три м'ячі супернику і закріпились на другій сходинці групи С, поступаючись Манчестер Сіті трьома очками.

Борусія М знищила Шахтар у матчі ЛЧ – найгірша домашня поразка донеччан в історії єврокубків