УКР РУС

Атлетіко – найкраще місце, щоб довести, що Суарес все ще може бути важливим гравцем, – Сімеоне

27 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Атлетіко Дієго Сімеоне прокоментував підписання Луїса Суареса в мадридський клуб.

"Я впевнений в тому, що прихід Суареса – показник того, що ми продовжуємо зростати як клуб і команда. Його статус посилить нашу атакувальну міць і підвищить внутрішню конкуренцію. Будемо сподіватися, що він продовжить показувати таку ж історичну статистику, як і в Барселоні.

Суарес обрав ігровий номер у Атлетіко – новачка "побили" на першому ж тренуванні

Ми спілкувалися з ним в минулому, до того, як він перебрався в Барселону. Тоді він вибрав інший шлях і провів там шість успішних, чудесних і великих років. Атлетіко сповнений ентузіазму. Сподіваємося, що він якомога швидше пристосується до наших вимог, а його голи допоможуть нам бути там, де ми завжди були.

Він чудовий гравець, його сильна сторона – рух в штрафному. Зіткнувшись з відходом Морати, найкраще що можна було зробити – знайти когось, хто в минулому сезоні забив більше, ніж він. У випадку з Суаресом цифри говорять самі за себе.

Він відразу був переконаний, що Атлетіко – найкраще місце, щоб показати, що він все ще може бути важливим гравцем. Я ж знайшов у Суаресі те, що потрібно цьому клубу – азарт і голод", – цитує Сімеоне Marca.

Барселона проганяє Суареса заради Мессі, а нічний кошмар України вже "качає" права – на Камп Ноу воюють за гроші