УКР РУС

Севілья завдяки голу голкіпера на останніх хвилинах врятувала нічию із Вальядолідом, Атлетік не зумів дотиснути Ейбар

20 березня 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 28-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 28-й тур

Атлетік – Ейбар – 1:1

Голи: Берчіче, 9 – Кіке, 17

Уеска – Осасуна – 0:0

Вальядолід – Севілья – 1:1

Голи: Орельяна, 44 (пен) – Буну, 90+4

Суботню ігрову програму в іспанській Прімері відкривав поєдинок Атлетік – Ейбар. Господарям пощастило забити швидкий гол – на 9-й хвилині Де Маркос з краю правого флангу навісив у штрафний майданчик, а Берчіче в дотик замкнув. Однак, довго радіти їм не судилось – на 17-й Кіке зрівняв рахунок.

Реал завдяки дублю та асисту Бензема впевнено переміг Сельту – "вершкові" піднялись на другу сходинку Ла Ліги

У другому таймі темп гри значно сповільнився. Жодна з команд не бажала ризикувати втратити крихку рівновагу, і до кінця зустрічі рахунок більше не змінювався. Бойова нічия.

Після цієї мирової Атлетік піднявся на 9-ту сходинку турнірної таблиці, а Ейбар – на 18-ту, однак шанс покинути зону вильоту було втрачено. Варто зазначити, що безвиграшна серія "зброярів" у Ла Лізі сягнула 11-ти матчів.

Осасуна на виїзді зустрічалась з Уескою. Загалом, поєдинок виявився дуже нудним. За обидва тайми команди створили лише кілька моментів, які аж ніяк не можна було назвати небезпечними. Безгольова нічия – закономірний результат такого матчу.

Вальядолід у рідних стінах приймав Севілью. Під завісу першого тайму господарі заробили одинадцятиметровий за фол у штрафному майданчику. Його без особливих проблем реалізував Орельяна – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару.

Одразу після перерви гості захопили контроль над м'ячем і відчайдушно намагались зрівняти рахунок, але забити ніяк не вдавалось. Вже у компенсований час на розіграш кутового з воріт вийшов Буну, який після метушні у карному майданчику отримав передачу від Кунде, і точним ударом спрямував м'яч у сітку. У підсумку – бойова нічия.

"Неймар гратиме з Мессі": колишній агент бразильця назвав клуб, у якому дует возз'єднається