УКР РУС

Маліновський забив гарматний гол – відеоогляд фіналу Кубка Італії Аталанта – Ювентус – 1:2

20 травня 2021 Читать на русском

Аталанта поступилася Ювентусу у фіналі Кубка Італії 2020/21. Дивіться відео голів та огляд найцікавіших моментів зустрічі Аталанта – Ювентус на "Футбол 24".

Аталанта першою пропустила у фінальному матчі розіграшу Кубка Італії. Результативний удар до свого активу записав Деян Кулусевскі. Щоправда, команда Гасперіні зуміла відігратись під завісу першого тайму. "Стара синьйора" обрізалась у центрі поля, а "Богиня" розігнала контратаку. Завершив її Руслан Маліновський красивим потужним ударом – Буффон був безсилий.

Ювентус виграв Кубок Італії, здобувши важку перемогу над Аталантою – гол Маліновського не зіпсував день народження Пірло

У другій половині туринці взяли ситуації під свій контроль, змусивши Аталанту нервувати. Бергамаски так і не змогли знайти контраргументів і закономірно пропустили вдруге. Федеріко К'єза спочатку пробачив захист суперника, поціливши у стійку, але через кілька хвилин був безжальним, спрямувавши м'яч повз Голліні у сітку воріт.

Зрештою, Ювентус втримав переможний рахунок та виграв свій 14-й Кубок Італії. Цікаво, що жодна інша команда не має бодай десяти перемог.

"Маліновський перетворює в золото все, до чого торкається": найкращий сезон українця, який випереджає топів Європи