УКР РУС

Аталанта – Валенсія: прогноз на матч Ліги чемпіонів

18 лютого 2020 Читать на русском

Аталанта приймає Валенсію в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2019/20. Який прогноз на матч та кому віддають перевагу букмекери, читайте на "Футбол 24".

Матч Аталанта – Валенсія відбудеться 19 лютого в Мілані на легендарному стадіоні Сан-Сіро. Початок гри о 22:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

УЄФА запровадив нову індивідуальну нагороду в Лізі чемпіонів

Аталанта – Валенсія, прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів:

У першому поєдинку двоматчевого протистояння букмекери віддають перевагу команді Руслана Маліновського. Фахівці William Hill перемогу італійців оцінюють коефіцієнтом 1.73. На успіх Валенсії пропонують поставити за 4.50. Нічия – 3.80.

Авторитетна контора BWin солідарна з колегами, але відводить гостям дещо більші шанси. Домашній успіх Аталанти презентований коефіцієнтом 1.72, а ймовірна перемога левантійців котується 4.33. Тоді як нічия – 3.90.

Обидві команди грають у яскравий відкритий футбол, тому матч очікується результативним. На стандартний тотал більше (2,5) пропонують поставити з пристойним коефіцієнтом 1.75, а на відповідний тотал менше – за 2.0.

Нагадаємо, саме Аталанта вибила Шахтар з Ліги чемпіонів. Команда Руслана Маліновського перемогла "гірників" у вирішальному матчі на ОСК Металіст з рахунком 3:0.

Барса впоралася з антагоністом, Фонсека програв Маліновському битву за ЛЧ, бомбезний Лаціо, клоунада ПСЖ – огляд вікенду