УКР РУС

Асистент Фонсеки Кампуш: Олімпік буде оборонятися у своєму штрафному, як і всі інші команди проти Шахтаря

31 жовтня 2018 Читать на русском

Асистент головного тренера "Шахтаря" Нуну Кампуш поділився очікуваннями на матч 1/8 фіналу Кубка України Шахтар – Олімпік.

Ми довіряємо абсолютно усім гравцям Шахтаря. Тому будь-який футболіст, який буде сьогодні виступати в стартовому складі, стовідсотково зіграє на своєму найкращому рівні. Команда переживає зараз хороший момент, ми виграли останній матч впевнено. Зрозуміло, що ми хочемо продовжувати в тому ж дусі. Це буде дуже складна гра.

Жабченко: Можливо, Шахтарю вже досить вигравати Кубок України

Щодо Тайсона, то зараз не можна говорити будь-які деталі. Він почав тренуватися зараз з командою. Думаю, нам потрібно почекати ще деякий час, щоб побачити, наскільки він буде готовий.

Олімпік – це команда, яка, скоріше за все, буде грати через контратаки. Це приблизно те, що роблять більшість з наших суперників, і вони можуть створювати нам складності. Я вірю, що вони будуть оборонятися у своєму штрафному практично, як і всі інші команди. І я не думаю, що будуть якісь нововведення. Буде приблизно такий футбол, як і завжди.

Якщо говорити про Шевчука, то він прийшов в команду ще зовсім нещодавно. Він намагається приносити свої ідеї в гру цієї команди. Ми подивимося на нього як на тренера і оцінимо його команду. Бажаємо йому удачі в його майбутньому", – розповів Кампуш телеканалу Футбол.

"Він вимушено жив у Макіївці", – Олімпік став на захист свого прес-аташе