УКР РУС

Арсенал підшукав зіркову заміну Зінченку – "канонірам" доведеться позмагатися з Манчестер Сіті та Ліверпулем

22 квітня 13:58 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Арсенал націлився на захисника Вулверхемптона та збірної Алжиру Раяна Аїта-Нурі.

Претенденти на титул чемпіона Англії влітку позмагаються за трансфер зірочки "вовків". Як інформує Mirror, Арсенал, Манчестер Сіті та Ліверпуль спробують підписати влітку захисника Раяна Аїта-Нурі.

Арсенал повернувся на вершину АПЛ, здобувши мляву перемогу над Вулверхемптоном – "каноніри" обійшлися без Зінченка

Зазначається, що Гвардіола тривалий час стежить за гравцем Вулверхемптона. Наставник "містян" вважає, що Аїт-Нурі є ідеальним доповненням до його команди. Ліверпуль мав проблеми з травмами на позиції лівого захисника в цьому сезоні і розглядає алжирця як першокласного конкурента Енді Робертсону. Арсенал також планує посилити лінію захисту. Вулверхемптон оцінив Аїта-Нурі у 50 мільйонів фунтів.

Варто зауважити, що 22-річний алжирець, якщо обере "канонірів", стане прямим конкурентом Олександра Зінченка, оскільки обидва гравці виступають на одній позиції.

Раян Аїт-Нурі приєднався до Вулверхемптона у 2021 році, перейшовши з Анже. Загалом за "вовків" захисник відіграв у 111 матчах у всіх турнірах. В його активі сім голів та вісім асистів. Чинна угода гравця з клубом діє до 2026 року.

Нагадаємо, що Арсенал, Манчестер Сіті та Ліверпуль наразі ведуть боротьбу за титул чемпіона Англії. "Каноніри" та мерсисайдці мають по 74 бали, а "містяни" набрали 73 очки.

Ман Сіті вирвав перемогу над Челсі після появи Мудрика – "сині" вилетіли з Кубка Англії, віддавши фінал в'ялому опоненту

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ