УКР РУС

Асист Зінченка в дуелі з Миколенком у відеоогляді матчу Арсенал – Евертон – 4:0

2 березня 2023 Читать на русском

"Каноніри" у перенесеній зустрічі 7-го туру англійської Прем'єр-ліги здолали "ірисок". Відео голів та огляд матчу дивіться на "Футбол 24".

Евертон міг виходити вперед вже на 8-й хвилині: Макнілл прорвався лівим флангом, відпасував у воротарський на Мопе, і той вирішив замкнути п'ятою – прямо на голкіпера. "Іриски" тримались 40 хвилин, але під завісу першого тайму пропустили. Зінченко розрізав захист суперника передачею на Сака у штрафний і Букайо з гострого кута знайшов шпарину між воротарем та стійкою.

Арсенал розтрощив Евертон у матчі АПЛ – Зінченко віддав асист і зробив ще 2 голи, Миколенко був на висоті, але наварив

Господарям вдалось забити ще й гол у роздягальню – арбітр мав претензії до Мартінеллі, але VAR підтвердив взяття воріт у рамках правил.

Макнілл в середині другого тайму мав скорочувати – йому вдалось накрутити захисників і підступно пробити з лівого флангу, але Ремсдейл у падінні кінчиками пальців перевів сферу у поле, а Зінченко зачистив. За трохи лондонці створили третій гол: Троссар з лівого флангу прострілив у район одинадцятиметрової позначки і Едегор в дотик замкнув у сітку. За 10 хвилин Мартінеллі оформив дубль, завершивши помсту за мінімальну поразку у першому матчі цих команд.

Арсенал продовжує лідирувати у турнірній таблиці АПЛ – відрив від Манчестер Сіті становить 5 очок.

Маліновський втратив шанс на трофей – українець дивом не забив, Марсель епічно вилетів з Кубка Франції у серії пенальті