УКР РУС

Арена Львів може стати госпіталем для хворих на коронавірус

10 листопада 2020 Читать на русском

Через погіршення епідеміологічної ситуації у Львові можливе створення мобільних госпіталів на території спорткомплексів міста.

"На жаль, динаміка останнього тижня показує що кількість хворих, які звертаються за допомогою і потребують госпіталізації, залишається на високому рівні. В середньому від 180 до 220 хворих госпіталізовують щоденно", – цитує директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ореста Чемериса 24 Канал.

Збірна Україна прибула у Польщу – на Шевченка чекали два персональні фанати

Посадовець зазначив, що через стабільне зростання хворих у Львові та по всій Україні, МОЗ розпорядилось знайти потенційні місця для створення мобільних госпіталів. Для цього розглядають можливість їхнього створення на Арені Львів та інших спорткомплексах міста. Наразі загальна завантаженість ліжок у лікарнях, де лікують хворих на коронавірус, становить 64,7%. Всього за час пандемії COVID-19 виявили у майже 480 тисяч українців.

До слова, Арену Львів у якості домашнього стадіону використовують одразу два місцеві клуби – Львів та Рух. Обидва розташувались на дні турнірної таблиці УПЛ.

"На Євро буде сюрприз": екс-тренер збірної України про трансфери Динамо, проблему Шевченка і найкращого у 2020 році