УКР РУС

"Арбітр вбив гру": Венгер не погодився з вилученням Алексіса і назвав Фабінью брехуном

9 березня 2022 Читать на русском

Екс-тренер Арсенала Арсен Венгер, який нині працює у ФІФА, не зрозумів рішення Антоніо Матеу Лаоса вилучити Алексіса Санчеса у поєдинку Ліверпуль – Інтер.

Чилійський форвард отримав другу жовту картку за удар Фабінью прямою ногою. Це трапилося одразу після забитого м'яча італійців. Іспанський рефері вирішив вилучити Санчеса, хоча Венгер не поділяє такої позиції.

Шедевр Лаутаро у відеоогляді матчу Ліверпуль – Інтер – 0:1

"Дії Фабінью – щось середнє між шахрайством і кмітливістю. Він обманув, скориставшись ситуацією. Можливо, йому дійсно було боляче, адже Санчес торкнувся його ноги. Не можна сказати, що це була симуляція на 100%, але Фабінью міг і швидше піднятися з газону. Алексіс не хотів йому нашкодити.

Арбітр вбив гру у найневдаліший момент. Мені було б цікаво спостерігати гру команд у повних складах упродовж всього поєдинку. Загалом, можу сказати, що Ліверпуль заслужив путівку у чвертьфінал. Варто згадати хоча б те, що вони тричі влучили у стійку. Але з рішенням рефері я не згоден. Він вбив інтерес до гри", – цитує Арсена Венгера Evening Standard.

Після вилучення Алексіса Інтер не зміг забити необхідний другий гол у ворота Ліверпуля. Перемоги 1:0 забракло – команда Сімоне Індзагі вилетіла з ЛЧ.

Ліверпуль програв Інтеру, але вийшов у чвертьфінал ЛЧ – шедевр Лаутаро не врятував "нерадзуррі", Алексіс підвів