УКР РУС

Антюх емоційно відреагував на запрошення Луческу до розташування Динамо

2 липня 2021 Читать на русском

Півзахисник Колоса Денис Антюх, який перебуває на перегляді в Динамо, поділився враженнями від спарингу в складі київського клубу.

Товариські матчі
завершено
-

"Емоції позитивні, дуже радий, що вийшло забити. Йшла контратака, і я бачив, що була вільна зона, яку потрібно було заповнювати. Вийшло так, як говорив тренер. Містер просить заповнювати вільний простір при контратаках, і ми на тренуваннях багато відпрацьовували подачі й удари.

Динамо – Базель – 4:4 – відео голів та огляд матчу

Запрошення від Динамо? Це було дуже приємно та несподівано. Мені подзвонили та сказали, що Містер хоче подивитися на мене і я поїду на збори з Динамо. Я дуже зрадів. Чекав на цей момент. Можливо, звернув на себе увагу вдалою грою проти Динамо в чемпіонаті України. Думаю, тренерський штаб "біло-синіх" переглядає всі ігри та обирає футболістів, які підходять під стиль гри команди. Як прийняли в Динамо? Хлопці – хороші та дружні. Тому все відмінно, емоції тільки позитивні", – наводить слова Антюха офіційний сайт киян.

Нагадаємо, Динамо та Базель розійшлись феєричною нічиєю (4:4), а Антюх відкрив рахунок у поєдинку. Права на гравця належать Колосу.

Динамо – Базель: Київ влаштував феєрію, але жахливими помилками віддав перемогу в спарингу з голами потенційних новачків