УКР РУС

Анрі назвав головну проблему Гвардіоли-тренера

9 березня 2021 Читать на русском

Колишній форвард Арсенала та Барселони Тьєррі Анрі поділився думками щодо роботи під керівництвом Арсена Венгера та Хосепа Гвардіоли.

"Арсен Венгер змінив моє мислення. Це було мені потрібно в той час. Мені треба було стати впевненішим, зрозуміти, що я собою являю як гравець, на що я здатен.

Анрі офіційно покинув Монреаль

Я почав ставити собі правильні запитання. Раніше я завжди звинувачував інших, а тепер почав звинувачувати себе. Я почав розуміти, як допомогти іншим, замість того щоб говорити іншим: "Ей, це ви повинні допомагати мені!"

Пеп же був експертом в питаннях тактики. Він бачить і хоче змінити так багато всього, що це може бути проблемою для нього. Але він схиблений на тактиці. Від нього я дізнався неймовірні нюанси", – цитує Анрі Football.london з посиланням на інтерв'ю француза виданню FourFourTwo.

До слова, нападник є легендою Арсенала, провівши за "канонірів" 376 матчів та забивши 228 голів, що є найкращим показником в історії клубу. За Барселону Тьєррі виступав з 2007 року, відігравши у 121 поєдинку та відзначився 49 голами.

Барселона "виграла" дербі Мадрида, Баварія прибила Дортмунд, Сульшер шокував Пепа і перевершив Фергюсона – огляд вікенду