УКР РУС

Анелька: У Мессі шість "Золотих м'ячів", але він не показує нічого видатного

29 жовтня 2021 Читать на русском

Колишній форвард збірної Франції та низки європейських грандів Ніколя Анелька має претензії до Ліонеля Мессі через його виступи в ПСЖ, але возвеличує Неймара.

"Ми багато вимагаємо від Неймара, але можна ставитись так і до Мессі. Із самого початку сезону його гру не можна назвати визначною. Цей футболіст має шість "Золотих м'ячів", але він не показує нічого видатного.

Зідан готовий очолити ПСЖ у разі провалу Почеттіно – сенсаційний союз екс-тренера Реала і Мессі

У Неймара складний момент. Якщо тренер думає, що він повинен грати, щоб повернутися на свій рівень, то змушує Неймара виходити на поле. Прибравши його зі складу або замінивши, Почеттіно може зламати його та нічого не виправити.

Крім того, у Неймара є велика зарплата. Це зірка французького та світового футболу. Неймар – один із найкращих у чемпіонаті, і зараз він бореться за те, щоб показати це. Він може не робити на полі нічого, але потім зробить все. Ніколи не знаєш, що станеться на полі. Почеттіно довіряє йому. І навіть без Неймара все гаразд, команда продовжує перемагати", – цитує Анелька Daily Mail з посиланням на RMC.

Нагадаємо, Ліонель Мессі провів за парижан 4 матчі в Лізі 1, але результативними діями не відзначався. Натомість в активі аргентинця 3 голи у 3 зустрічах ЛЧ.

"Погоджуюсь бігати, коли Мессі ходить пішки": Мбаппе – про нову ієрархію в ПСЖ, конфлікт з Неймаром і трансфер в Реал