УКР РУС

Анчелотті налаштований на дербі у фіналі Ліги чемпіонів проти Ліверпуля – надихнуло минуле в Евертоні

5 травня 2022 Читать на русском

Головний тренер Реала Карло Анчелотті поділився емоціями від виходу в фінал Ліги чемпіонів та вже має перші очікування від вирішального поєдинку з Ліверпулем.

"Не можу сказати, що ми звикли до цього, але сьогодні повторилось те, що сталося проти Челсі, а також проти ПСЖ. Якщо ви запитаєте чому, то саме історія цього клубу допомагає нам йти далі, коли здається, що ми вилетіли.

Реал Мадрид – Манчестер Сіті – 3:1 – відео голів та огляд матчу

Гра була близька до завершення, і нам вдалося знайти останні сили. Ми провели хорошу гру проти сильного суперника. Коли ми змогли зрівняти рахунок, у нас була психологічна перевага в додатковий час. Сталося щось дивовижне. Ми грали з дуже сильними командами, які на початку сезону вірили, що виграють Лігу чемпіонів – ПСЖ, Челсі, Манчестер Сіті.

Велика заслуга належить гравцям, а також фанатам, які підтримують команду не тільки під час матчу, але й напередодні. А вага футболки, яку відчувають гравці, одягаючи її, – гордість клубу. Я щасливий потрапити у фінал, який відбудеться у Парижі, зіграти там проти іншого великого суперника. Це буде фантастична гра. Для мене фінал з Ліверпулем схожий на дербі, тому що я продовжую бути евертонцем", – наводить слова Анчелотті офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, Реал здолав Манчестер Сіті у матчі-відповіді (3:1), забивши два голи за 2 хвилини та перевівши гру в овертайм, де і добив суперника. Команду Анчелотті у фіналі ЛЧ очікує Ліверпуль.

Реал переміг Ман Сіті у битві за фінал ЛЧ – тріумф футболу Анчелотті, психологічне фіаско Пепа і топовий матч Зінченка