УКР РУС

Аллегрі знайшов причину провального старту сезону в Ювентусі

18 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер Ювентуса Массіміліано Аллегрі після перемоги над Ромою (1:0) визнав, що не відразу зумів налагодити гру команди.

"Мені подобається рахунок 1:0, це хороший результат. Ми провели ще один "сухий" матч. Рома – технічно хороша команда, у них багато якостей, і вони створили нам проблеми на ранній стадії матчу. Потім ми забили хороший гол і з часом поліпшили свою гру.

Рома отримала пенальті, який поцупив у неї гол – Мхітарян розкритикував авторитетного арбітра

У нас є гравці, які більше підходять для контратак, такі їхні характеристики. Тому, коли ми намагаємося зіграти з м'ячем, ми або засинаємо, або стаємо дратівливими. Це важлива перемога, ще один крок вперед в таблиці і подальший прогрес в сезоні. Ми починаємо уповільнювати гру в потрібний час, але нам також потрібно вміти прискорити темп, коли це необхідно.

Не буду брехати, напевно, я теж нашкодив команді на початку сезону деякими своїми рішеннями. Мені потрібно було ближче познайомитися з деякими гравцями і їхніми характеристиками, але тепер ми наближаємося до мети", – сказав Аллегрі у ефірі DAZN.

Ювентус переміг Рому завдяки курйозному голу Кіна – проблиски у грі туринців, втрата зірки "вовків", суддівський скандал