УКР РУС

Валенсія не змогла перемогти Уеску, Алавес та Хетафе не виявили сильнішого, Реал Сосьєдад розгромив Ельче

26 вересня 2020 Читать на русском

У рамках 3-го туру Ла Ліги Валенсія розійшлась миром із Уескою, Хетафе розписав безгольову нічию із Алавесом, а Ельче крупно згорів Сосьєдаду. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 3-й тур

Алавес – Хетафе – 0:0

Валенсія – Уеска – 1:1

Голи: Васс, 38 – Сіовас, 64

Ельче – Реал Сосьєдад – 0:3

Голи: Порту, 55, Янузай, 77 (пен), Лопес, 90+4

Програму іспанського вікенду відкривав поєдинок Алавес – Хетафе. Загалом, перша половина зустрічі була досить нудною. Лише один небезпечний момент і відразу забитий м'яч, який було скасовано арбітром через офсайд. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Марсело не допоможе Реалу у найближчих матчах Ла Ліги

У другому таймі ситуація на полі не змінилась – жодного небезпечного момента до кінця матчу. Лише на 80-й хвилині Суарес у боротьбі впав у штрафному майданчику, але рефері не розгледів порушення правил. Алавес ж за всю гру так і не зумів завдати жодного удару в площину воріт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував безгольову нічию – 0:0.

У другій зустрічі дня Валенсія приймала Уеску. На 38-й Даніель Васс закрутив з штрафного удару під праву стійку і відкрив рахунок – голкіпер зумів лише провести м'яч поглядом. Більше цікавих моментів у першому таймі не відбулось і команди пішли на перерву за мінімальної переваги "кажанів".

Після перерви гості зуміли відігратись. Це Феррейро навісив з кутового, а Сіовас замкнув точним ударом головою у праву дев'ятку. "Кажани" до останніх хвилин матчу намагались створювати моменти, але Уеска також не відсижувалась у обороні і кілька разів ледь не забила. Зрештою, жодна з команд не зуміла вийти уперед і фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

Ельче повернувся в Ла Лігу домашнім матчем проти Реал Сосьєдада, однак куражу у господарів вистачило всього на один тайм. По перерві ж баски влаштували бомбардування: на 55-й хвилині Порту ударом з гострого кута відкрив рахунок, на 77-й Янузай з пенальті його подвоїв, а вже у компенсований час Роберто Лопес довершив побиття – 0:3. Розгром.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ