УКР РУС

Алавес переграв Гранаду – сенсаційний вундеркінд знову забив і створив ще один гол

24 листопада 2023 Читать на русском

Алавес у домашньому матчі 14-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24 здолав Гранаду (3:1). Звіт читайте на "Футбол 24".

Алавес відкрив рахунок вже на 11-й хвилині внаслідок прострілу Хаві Лопеса. Самуель Омородіон мав замикати, однак його випередив захисник Рауль Торренте – це був автогол. М'яч просто перелетів через голкіпера. 1:0.

Хаві знайшов "винуватця" жахливої травми Гаві – тренер Барселони пропонує революцію в календарі збірних

На 38-й же господарі подвоїли перевагу. Абде Реббах отримав пас від Хаві Лопеса й завдав удару з лівого краю штрафного. М'яч приземлився точнісінько під дальньою стійкою. 2:0! Ну а за 9 хвилин по перерві Омородіон довів справу до розгрому, замкнувши навіс від Луїса Ріохи – 3:0!

Таким чином, 19-річний іспанський вундеркінд не тільки відзначився у воротах своєї рідної команди, а й провів 4-й гол у 12-ти матчах Ла Ліги 2023/24. Причому він вже забивав Барселоні, Атлетіко й Вільяреалу. Варто придивитись до цього нападника.

Гранада забила гол престижу на 86-й хвилині, та і той з пенальті. Фінальний свисток зафіксував перемогу Алавеса з рахунком 3:1 – завдяки цьому успіху баски піднялись з 15-ї на 12-ту позицію. "Насриди" залишаються у зоні вильоту, продовживши безвиграшну серію у Прімері до 11-ти матчів.

Торрес, ван Персі, Арбелоа та єдиний ірландець з чемпіонату України – хто із зірок минулого тренує в Юнацькій ЛЧ