УКР РУС

Алавес на своєму полі розписав бойову нічию з аутсайдером чемпіонату Вальядолідом

19 квітня 2019 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У 33-му туру іспанської Прімери Вальядолід на виїзді зіграв унічию з Алавесом. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

У першому матчі 33 туру чемпіонату Іспанії міцний середняк Алавес приймав аутсайдера турніру Вальядолід. Баски в чотирьох останніх матчах здобули лише одну нічию і фактично втратили шанс поборотись за єврокубки. Натомість "біло-фіолетові", животіючи у трясовині турнірної таблиці, змушені були набирати очки, аби не вилетіти з вищого дивізіону. До слова, у першому колі Алавес на виїзді мінімально переміг свого суперника, тож фанати Вальядоліда розраховували на реванш своєї команди.

Лунін може залишитись в Леганесі – клуб запропонував Реалу продовжити оренду українця

Уже на четвертій хвилині "лисиці" вийшли вперед: голкіпер Вальядоліда Йоель Родрігес припустився прикрої помилки і Джон Гвідетті добив м’яча у пусті ворота. А за 20 хвилин Хоні яскраво реалізував штрафний удар, майстерно закрутивши шкіряного у ліву дев’ятку. Варто зазначити, що на такий результат повпливали дві вимушені заміни, які тренер Вальядоліда змушений був зробити у першому таймі через травми своїх гравців. На 39-й хвилині "біло-фіолетові" відквитали один м’яч: Оскар Плано зі штрафного виконав подачу у воротарський майданчик, де вище всіх вистрибнув Хоакін Фернандес і спрямував круглого у нижній кут воріт.

Вінісіус "засвітив" свою сексапільну дівчину – юну зірку Реала зводить з розуму старша на 5 років пишногруда брюнетка

У другому таймі Вальядолід більше володів ініціативою і на 75-й хвилині здобув право на одинадцятиметровий: Родріго Елі тримав суперника за футболку. Енес Унал впевнено переграв голкіпера зробивши рахунок нічийним. Більше голів у матчі забито не було.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ