УКР РУС

Алаба може перейти в Барселону – трансферу сприяє вагомий фактор

19 липня 2019 Читать на русском

Захисник Баварії Давід Алаба потрапив у сферу зацікавлень Барселони. При цьому вірогідність трансферу оцінюють достатньо високо.

Барселона слідкує за лівим захисником Баварії Давідом Алабою. 27-річний захисник може покинути Мюнхен цього літа у пошуках нового виклику.

80-мільйонний трансфер Люки Ернандеса, який може зіграти і зліва, може посприяти відходу Алаби. Барселона, яка шукає конкурента Жорді Альбі на лівий фланг захисту, звернула увагу на австрійця. Баварія проводить активне омолодження складу (клуб вже покинули Рібері, Роббен та Хуммельс), а черговою жертвою цього процесу цілком може стати і Алаба.

Грандіозне придбання на заміну Роббері, залежність від Неймара, Вернер може вислизнути з рук – все про трансфери Баварії

Раніше пріоритетом "блаугранас" був захисник Бетіса Фірпо, проте висока трансферна вартість латераля (25 млн євро) може змусити Барселону відмовитись від підписання Хуніора, повідомляє Mundo Deportivo.

Підвищує ймовірність переходу Алаби у Барселону ще один фактор – захисник відмовляється продовжувати контракт з чемпіоном Німеччини. Каталонцям про це відомо, адже Баварія вже отримувала від них запит щодо трансферу Алаби, проте відмовилась відпускати багаторічного основного гравця.

Контракт Алаби з Баварією чинний ще 2 сезони. У складі "ротен" австрієць 8 разів виграв чемпіонат Німеччини, а також став переможцем Ліги чемпіонів 2012/13.

Згадати молодість чи посадити в запас Суареса – як Грізманна поєднають з Мессі та Неймаром у Барселоні