УКР РУС

Динамо – Шахтар: агроном розповів про стан газону Олімпійського після дебатів

22 квітня 2019 Читать на русском

Головний агроном НСК Олімпійський Максим Стельмах розповів про стан газону після проведення на головній арені країни дебатів кандидатів у президенти.

"Дебати жодним чином не вплинули на стан газону, тому що жодного навантаження на поле не було. Воно накривалося спеціальним захисним покриттям усього лише на добу.

Алієв вважає, що Шахтар оформить чемпіонство в матчі з Динамо

Для прикладу, під час концертів це триває півтори-дві доби, ставиться більше конструкцій, безпосередньо на ньому знаходиться більше людей, які більше рухаються і відповідно навантаження значно зростає. А тут глядачів було не так багато, час їхнього перебування нетривалий і поводилися вони спокійніше, тому для поля ця подія пройшла абсолютно безболісно. Наступного дня із самого ранку я особисто провів інспекцію поля, і все було нормально, жодних пошкоджень.

Тож, повторюся, саме накриття газону під час дебатів жодним чином не вплинуло на його якість. Але скажу чесно, що сам газон перебуває не в найкращому стані через погодні умови. Ночі ще не дуже теплі, і поле не ідеальне, але ми працюємо над цим, думаю, до початку матчу воно виглядатиме пристойно, але, звісно, хотілося, щоб було кращим. Тож це зовсім не пов’язано з дебатами", – цитує Стельмаха прес-служба киян.

Зазначимо, матч чемпіонату України між Динамо та Шахтарем зіграють у середу, 24 квітня, на НСК Олімпійський.

Найвідоміші латиноамериканські легіонери Динамо, які не змогли закріпитись у Києві